виробник:
ЧеркасиЕлеваторМаш, ТМ BRONTO
Розігрів сировини перед фінальним пресуванням.
ЧеркасиЕлеваторМаш, ТМ BRONTO
Відео з екструдером:
ПРОДУКТ: НАПІВЗНЕЖИРЕНИЙ РІПАК
СИРОВИНА: ріпакова макуха (після першого віджиму)
вологість: 8...12%
ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Продуктивність: max 1000 кг/год
Вологість вихідної сировини: 7 ... 12 %
Довжина: 1800 мм
Ширина: 2600 мм
Висота: 1900 мм
Маса: 2500 кг
ВСТАНОВЛЕНА ПОТУЖНІСТЬ: 92 кВт
Сировина обробляється в екструдері не більше 30-и секунд.
Тому, і білки і жири в ріпаку зберігають свої поживні якості.
МОЖЛИВІСТЬ:
ПОСЛІДОВНІСТЬ РОБОТИ ЕКСТРУДЕРА:
Гарантія якості:
Гарантійний період - 1 рік
Серійно вироблено понад 1 500 екструдерів Е-1000