Opening time
Пн.-Пт.: 08:00 -17:00

Головна  /   ВСЕ ПРО ПЕРЕРОБКУ СОНЯШНИКУ

Екструдер для соняшнику:

Розігрів сировини перед фінальним пресуванням.

Про екструдер Е-1000:
виробник:

ЧеркасиЕлеваторМаш, ТМ BRONTO 

призначення:

  • для розкриття жирових клітин (зростає доступність жиру в кормах)
  • для розігріву сировини перед віджиманням масла

Відео з екструдером:

ПРОДУКТ: НАПІВЗНЕЖИРЕНИЙ СОНЯШНИК

СИРОВИНА:  соняшникова макуха (після першого віджиму)

вологість: 8...12% 

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Продуктивність: max 1000 кг/год

Вологість вихідної сировини:  7 ... 12 %

Довжина: 1800  мм
Ширина: 2600 мм
Висота: 1900 мм

Маса: 2500 кг

ВСТАНОВЛЕНА ПОТУЖНІСТЬ: 92 кВт

Сировина обробляється в екструдері не більше 30-и секунд. 

Тому, і білки і жири в соняшнику зберігають свої поживні якості.


МОЖЛИВІСТЬ: 

  • постійний контроль температури 
  • дозволяє змінити температуру продукту за 2 ... 3 хвилини 
  • виробництво компонента корму, найнасиченого протеїном і жирами

ПОСЛІДОВНІСТЬ РОБОТИ ЕКСТРУДЕРА:

  • Сировина подається до робочого органу екструдера гвинтовим живильником (з частотним регулюванням обертів)
  • Макуха подрібнюється і стискаються
  • Через стиснення і тертя відбувається саморозігрів сировини до температури 120 ... 140 °С
  • Соняшник обробляється в робочому органі екструдера 25 ... 40 секунд
  • Короткий час обробки тиском і температурою - не дозволяє денатурувати (зіпсувати кондиції) протеїн в соняшнику

Гарантія якості:

Гарантійний період - 1  рік

  • виробництво сертифіковане за стандартом ISO 9001:2015
  • наші екструдери розроблені для безперервної та безперебійної роботи

Серійно вироблено понад 1 500 екструдерів Е-1000